MetaTrader 4 Programozó

MeatTrader 4 programozó

Név: Tóth István
tel.: +36 30/ 328-7325
e-mail: istvan.toth.mt4@gmail.com
Skype: kontaktboy

Rólam:

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, de 8 éve automatizált forex kereskedési rendszerekkel foglalkozom. Mint MetaTrader 4 programozó már több mint 100 programot készítettem, a legegyszerűbb néhány órás munkától kezdve a több hónapos fejlesztésekig bezáróan. Érdeklődésem a tőzsde iránt a ZuluTrade rendszerével kezdődött, melyből néhány hónap alatt kiábrándultam, így a kézi kereskedés felé vettem az irányt. Mivel a MetaTrader egy nem túl felhasználó barát program, és rendelkeztem némi programozási alapismerettel így kiegészítő scriptek készítésébe kezdtem. Először csak magamnak, majd később a barátaimnak is.
Egy jó kereskedési stratégia kifejlesztése igen időigényes munka, ezért a folyamatot felgyorsítandó ExpertAdvisorok fejlesztésébe fogtam.

A robotok építésével kapcsolatos külföldi fórumok, könyvek és weboldalak olvasásával folyamatosan  fejlesztem tudásom.

Jártas vagyok a scriptek, indikátorok és expertek helyes leprogramozásában, a robotok tesztelésében és optimalizálásában TickStory  program használatával.

A MetaTrader kiegészítéseként gombokat, check-boxokat, kijelzőket és további egyéb kiegészítő funkciók készítését vállalom.

Referenciák:

Eddigi munkáimba betekintést az alábbi bejegyzésekben találsz:

Titoktartás:

A megrendelő előzetes hozzájárulása nélkül az alkalmazott stratégiáról, a program működési elvéről  információt nem adok ki, a használt egyéni indikátorokat harmadik félnek nem küldöm tovább.
Külön kérés esetén titoktartási szerződés is köthető.

Árajánlat kérése:

Kapcsolat űrlap
* Kötelező kitölteni